Rreth Nesh

Ital Rolet është themeluar në vitin 1997.

Veprimtari kryesore e jona është prodhimi i roletave të aluminit dhe dritareve PVC. Përpunojmë dhe prodhojmë roleta të aluminit me termoizolim, të klasit të parë! Janë të punuara me material të importuar prej disa kompanive më eminente Europiane.

Në vitin 2016 ndërmorëm dhe montuam me sukses, tek mbi 10 000 objekte individuale për banim në Maqedoni dhe në regjion. Jemi të njohur për profesionalizëm, produkte të nivelit të lartë, kuadër adekuat që është trajnuar ti kryej në kohë, me përpikshmëri dhe në menyrë efikase të gjitha detyrat e dhëna.

 

 

Rajoni ynë karakterizohet me vera të nxehta dhe dimra të ftohtë . Roletat e aluminit mundësuar nga ITAL ROLET janë produkt I dizajnuar me qëllim që të mbrojnë shtëpinë tuaj dhe familjen tuaj nga faktorët klimatikë: era, dielli, shiu, dëbora; stuhitë e dëmshme dhe me më rëndësi është fakti që do ju zvogëlohen shpenzimet e ngrohjes dhe ftohjes në shtëpinë tuaj. Roletat me profil të aluminit në mes janë të mbushura me shkumë poliuretani, përpunuar me standardet CFC, dhe kanë kuti termo-izoluese të formuar nga brenda dhe jashtë.

Lëvizja e roletave mund të jetë elektrike me elektromor, e cila drejtohet me telekomandë nga larg ose e vendosur në murë. Sistem tjetër i lëvizjes së roletave është ai me shkop, tejet i kërkuar. Dhe sistemi i lëvizjes së roletave me rryp që është edhe më e lehtë për përdorim.

Është në interesin tuaj të zvogëloni zhurmën, të izoloni shtëpinë tuaj dhe të ndjeheni të sigurt edhe kur të jeni në udhëtim, sepse ne ju ofrojmë edhe ÇELËSA të cilat i mbyllin roletat tuaja, komoditet që vetëm ITAL ROLET mund të ju ofrojë .

*Gjatë përpunimit të dritareve, kompania jonë ofron dy lloje të profileve edhe atë të kualitetit të lartë:  VEKA dhe ALUPLAST. 

Profilet kryesore kanë Diktungun (gomën) përbrenda në kornizë. Këto korniza e kanë diktungun të integruar fabrikisht dhe ato ndihmojnë në normalizimin e ngrohjes si dhe në ndalimin e zhurmës nga jashtë.

*Ofrojmë rrjeta me ngjyrë të bardhë, kafe, dhe ngjyrë hiri, me lëvizje horizontale dhe vertikale.

Rrjeta mund të montohet edhe pasi ju i keni montuar dyert ose dritaret tuaja duke iu përshtatur ngjyrës së aluminit ose dritareve tuaja.