Shërbimet tona

Процес

Земање на мерки
Компјутерска калкулација / m²
Монтажа на ролетните во објект

Дополнителни услуги

Правиме демонтажа на старите постоечките ролетни, и работниците на Итал Ролет, односно тимот зa санација на технички дефекти е во ваша услуга во секое време.

Наскоро

Иновациите се клуч за успехот и напредокот на повеќегодишна компанија, затоа ви донесовме нови производи, вклучувајќи:

Гаражна врата со мотор и завеси “Зебра”

Ital Rolet – Reklamë e re

Ital Rolet – Reklamë e re

Reklama Ital Rolet

Panairi i Ndertimtarise 2016