Итал Ролет @Саем за градежништво 2017, Скопје

Posted on Posted in информации

Меѓународниот саем на грaдeжништвo, претставува значајна специјализирана манифестација која подразбира сестрана промоција на оваа стопанска гранка на производителите од Македонија и од странство.

Саемот на градежништво 2017, ќе се  одржи во Метрополис Арената.

Времетраење: 28.02.2017 – 04.03.2017

Билет: Се купуват во влез на Метрополис Арената

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *